Domeniile Urlați

Situată pe Paralela 45, in condiții similare ca în regiunile Bordeaux și Toscana, zona viticolă Dealu Mare, întinsă pe zeci de kilometri din Prahova și Buzău își merită pe bună dreptate denumirea de „Patria Vinurilor”.

Respectul pentru natură și dragostea pentru vin sunt elementele care ne ghidează în tot ceea ce facem la Domeniile Urlați.

Cele 92 de hectare din patrimoniul companiei, împărțite între Urlați și Ceptura au avantajul expunerii totale spre sud, fapt ce asigură o insolație maximă de-a lungul perioadei de vegetație.

SAAC – Gama SAAC cuprinde vinuri pline de emoție, vinuri care leagă oameni, povești, amintiri.
SAAC unul din județele istorice din Țara Românească ce cuprinde Podgoria Dealul Mare de astăzi. Din dorința de a reinventa acele vinuri și pentru a sublinia importanța continuării acestor tradiții, am creat această gamă de vinuri.

ZZPELIN – PELIN FRIZZANTE DE URLAȚI
Zzpelin este o reinterpretare modernă și efervescentă a Pelinului de odinioară. Zzpelin – Pelin FRIZZANTE de Urlați este un produs tradițional românesc unic.

DOMENIILE URLATI- Ediție Specială sunt vinuri vinificate cu tehnologii moderne care oferă vinului complexitatea, echilibrul și tipicitatea soiurilor
Atât vinurile roșii cât și cele albe provin din struguri culeși selectiv din cele mai bune zone ale podgoriei.

Adaugă la favorite legătură permanentă.