Eveniment „Dansul ielelor ediția a-III-a”

Este incredibil de minunat să știi că sunt atât de mulți oameni frumoși care au avut plăcerea de a veni la evenimentul „Dansul Ielelor”ed. a III-A, desfășurat în ziua de 25 iunie.
A fost extraordinar, iar la rădăcina bucuriei noastre se află gratitudinea nemasurată pentru participarea tuturor.🙏🌼☘️🥀

Exprimarea artei noastre naționale, înfăptuite prin prezența voastră și prin cele două izvoare ale valorificării „duhului tradițional” istoria și folclorul, au reușit să ne împlinească visele și să ne transforme această sărbătoare cu spirit specific românesc, într-o tradiție care va continua, cu multă încredere și în viitor.
🧶🪡🥀☘️🎻🏰🎭☂️

Alături de fiecare în parte, am explorat zăcământul folcloric străvechi cu convingerea că dragostea pentru trecut și nostalgia nemărginitului, fie el istoric ori fantastic, și fantezia sau visarea, sunt singurele în măsura să conceapă forme ale unor dimensiuni de necuprins rațional: teatrul cu tema specifică „Dansul Ielelor”, atmosfera unică cu aspecte mai puțin obișnuite de la Castelul poveștilor captivante, Ghica-Dofteana, Șezătoarea, unde mitul și creația spontană a imaginației, pur și simplu, au prins aripi, iar orchestra vie și hora celor mici care, fără doar și poate, ne-au cucerit definitiv și irevocabil.

Și astfel, nu e de mirare că reprezentarea, în chip fermecător, a tuturor bunătăților cu care am înfrumusețat realitatea fantastică, cântecele și povestirile, vinul și bucatele, și toate momentele purtătoare de idealuri și legende, ne-au descoperit începuturile lumii artei noastre și au sfârșit prin a ajunge în acest timp pierdut în obscuritate, timp cu valoare simbolică care nu se regăsește cuprins decât la evenimentul Dansul Ielelor.

Rămâne doar un singur lucru să vă mai spun:
Vă mulțumesc tuturor și vă așteptăm, cu mult mult drag, la o nouă ediție „Dansul Ielelor”😇🙏

Organizator: Asociația „Simfonia Florilor”🥀
Rendez-Vous cu flori, atelier de creație florală by Lucia Pădurariu
Locație: Castel Ghica Dofteana
ARtisti: Cvartetul Consonante Inthespot Bacau Maria Comanescu Antonia Ciofu Ada Babias
Parteneri: La Porțile Neamului Bee Optic Mihnea Baran Photography UnDj Bacau APIUM FOOD Stanciu Ancuta Atelier Pixeltulips social media
SPONSORI: Helmert SRL Bacau Caparol Bacău
Moșia Domnească și #SorinAilenei #Somelier
Voluntarilor, prietenilor și tuturor celor care ați făcut posibil acest eveniment vă îmbrățișez cu drag!😇

Adaugă la favorite legătură permanentă.