Invitație eveniment „𝕻𝖆𝖗𝖋𝖚𝖒 𝖉𝖊 𝖋𝖊𝖒𝖊𝖎𝖊”

📅SÂMBĂTĂ, 9 IULIE 2022, începînd cu ora 15:30 la Castelul Ghica Dofteana

Parfum de femeie!
O poveste la Castel…și nu orice castel!!! Castelul Ghica, Dofteana, din județul Bacău, România!
Un fost castel de vânătoare al familiei Ghika, o bijuterie prăfuită la 1900…uitată într-un sertar atemporal și căruia îi vom reda strălucirea pentru câteva ore prin spectacolul de „Tango” .
Nu știm cum erau atunci balurile la castel, dar ne putem imagina un „Tango Bal”, o poveste într-o locație încărcată de istorie și povești și „tango nuevo”, despre vechi și nou, trecut și prezent.
Și pentru că suntem într-o poveste la Castel, unde prințesa Lucia Ioana Ghika (Băleanu), o mare iubitoare de arte și de flori, a trăit o poveste de dragoste alături de prințul Nicolae Dimitrie Ghika, într-un castel cu parfum de epocă desprins parcă din basme, vom scrie propria noastră poveste „Parfum de femeie”.
O poveste în pași de dans, de tango de data aceasta, într-o atmosferă feerică, cu povestea bandoneon-ului, cu povestea vinului și degustare de vin.
Și vinul este o poveste, este o artă … o simfonie de arome, savoare, buchet, pasiune și…multe secrete.

Plăcerea gustului, pasiunea un pentru dans, un adevărat „Joie de vivre”, ideile, discuțiile, se vor îmbina într-un mod natural într-o atmosferă romantică plină de eleganță și rafinament create de Bandoneon și pian, simfonia cea mai frumoasă de instrumente pentru ceea ce reprezintă „Tango-ul”.
Toată această seară de poveste va fi încununată de o cină medievală la Castel.
Ca și Tangoul, care este o călătorie, de la tangoul tradiţional la tango nuevo, această seară va fi o întoarcere în timp în atmosfera locului și ceea ce reprezintă astăzi istoria familiei și a castelului.
O poveste, o vrajă a dansului unde fiecare dansator, în funcție de personalitatea sa își creează propriul personaj.


Vă invităm la un spectacol muzical oferit de instrumentul specific tangoului „bandoneon-ul”, personajul principal orchestrat de catre Sorin Robert Indrei și acompaniat pe acorduri de pian de Irina Rosana, ingredientele necesare unei povești în pași de tango pentru a savura muzica dar și pentru a intra în povestea „tangoului”!


Demonstrațiile de tango argentinian ne vor fi prezentate cu pasiune de către Doina Enache, într-o atmosferă plină de mistere și magie, așa cum este și acest minunat dans.
DOINA ENACHE (Brașov), profesor fondator al școlii de tango argentinian „Tango Brașov by Studio Tango Nada Mas” (2009), este cunoscută comunității de tango din România și nu numai, dar și publicului brașovean, atât pentru aparițiile pe scenă, cât și pentru proiectele inedite, demarate la Brașov şi în ţară.
Să descoperim tango-ul 🥀…,

Un dans pasional, un dans de improvizație, un dans versatil și un dans al negocierii cu partenerul, unde se creează o comunicare non-verbală.

„Tango-ul” o modalitate plăcută de relaxare dar şi de socializare, confortabilă atât pentru iubitorii de tango dar și pentru cei care cochetează cu acest dans și de ce nu pentru cei care vor să îl descopere.
„Tango-ul” formă de artă semnificativă cultural, un instrument de evoluție conștientă.

📲detalii la +40745566664 sau 📩 contact@rendezvouscuflori.ro

Înscrierile se fac până Joi.

Preț bilet – 185 Lei

Taxa de vizitare ansamblu Castel

Adulți-7.5 Lei, Copii-5 Lei

Formular pentru înscriere

Variante pentru cazare

1) Pensiunea „Casa Georgia” 6 camere , 150 Ron camera…click aici pentru detalii

2) Cabana Șoimul…click aici pentru detalii

3) Green Property…click aici pentru detalii

Adaugă la favorite legătură permanentă.