Invitație Eveniment „Revoluția Garoafelor”

Prezentare

Eveniment „Revoluția Garoafelor”

Vă invităm alături de noi,

La o seară cu specific portughez, cu muzică fado și moment de teatru, cina cu specialități gastronomice lusitane, cu povestea vinului de „Porto” și bineînțeles povestea „Garoafelor”, iar toate acestea într-o locație care te va duce cu gândul la serile de fado din Portugalia, la Boris Pub!

Pentru a intra cât mai bine în atmosfera unei seri portugheze, o vom avea alături de noi pe cântăreața de muzică tradițională portugheză, Fado, Cristina Dăscălescu, cea care îți va duce emoțiile la rang de vibrație prin vocea ei fermecătoare și pasiunea pentru ceea ce reprezintă „FADO”.

Alături de ea, minunata actriță Bianca Babașa te va introduce in povestea garoafelor printr-un moment de teatru, așa cum doar ea știe să o facă. Nici că se putea o locație mai potrivită acestui eveniment….Boris Pub, locul , in care te vei simți fix ca în Lisabona, la serile de fado. Vom întregi această poveste cu un meniu lusitan, special pregătit pentru acestă seară cu pește, pui picant, si desert, asezonate, bineînțeles cu vinul de porto și povestea lui.

Decorurile și povestea garoafelor, vi le voi împărtăși eu, Lucia Pădurariu – „Simfonia florilor”, așa cum v-am obișnuit printr-o poveste in jurul florilor.

Detalii

Data: 25 aprilie, Ora: 18.00

Locație: Boris Pub

Organizator: Asociaţia Simfonia Florilor

Invitați: Cristina Dăscălescu interpret muzică fado și Radu Gaitan sunet, Bianca Babașa, actriță

Foto video: Mihnea Baran

Formular înscriere și Contact

Contact Lucia Pădurariu +40745 566 664

Adaugă la favorite legătură permanentă.