O seară fermecată în Dumbrava minunată

O seară fermecată în dumbrava minunată!

Prin acest eveniment ne-am dorit, ca pentru câteva ore, să dăm viață acestui minunat parc dendrologic, dar și Castelului Roșu, un castel monument istoric din Hemeiuș!

Chiar dacă nu ați reușit să vizitați acest castel, ați avut șansa de a vă bucura de aerul medieval al acestuia în minunată locație din parc.

Iar dacă nu ați reușit să vedeți toate soiurile de trandafiri din parc, sperăm că prin expoziția de trandafiri parfumați Parfum Flower Company Romania am reușit să vă facem nostalgici …, să îndrăzniți să visați că acest rosarium își va recăpăta strălucirea și parfumul de altădată …,

iar parcul va fi deschis publicului în condițiile și rigorile unui parc dendrologic.

Un parc dendrologic care să își păstreze autenticitatea dar și calitatea de centru de cercetare și perpetuare a speciilor rare moștenite, pentru a fi transmise generațiilor următoare.

Îi mulțumesc domnului Lungu Gică, sufletul acestui parc pentru toată implicarea în acest proiect.

Prezența dumneavoastră într-un număr atât de mare în cadrul acestui eveniment ne-a onorat!

Acest eveniment „Manifest” a putut fi realizat cu sprijinul acordat de către primăria Hemeiuș și cu implicarea domnului Primar Sava Constantin, căruia îi mulțumesc și îl felicit pentru această frumoasă inițiativă!

Acestă poveste a fost conturată cu pasiune pentru artă , dar și cu multă răbdare, implicare și profesionalism de către minunații noștri artiști și coorganizatorii mei Dumitru Rusu – Cursuri de Teatru Bacau , Lizuca și Patrocle, Cvartetul ConsonanteMihnea Baran Photography , Alin Gabriel, Carmen Vornicelu.

APIUM FOODL’Amande – Desserts sans gluten – BacauAtelier CrisCakesAnticum de Butea Și Cotnari vă mulțumesc că ați contribuit la realizarea acestui proiect în scopul de a susține acest „Manifest”.

Adaugă la favorite legătură permanentă.