Rendez-Vous cu flori, atelier de creație florală by Lucia Pădurariu

Scurtă descriere a activităţilor

Asociația “SIMFONIA FLORILOR”, reprezentată de Lucia Pădurariu-fondatoare, are ca scop principal promovarea în plan cultural-artistic a valorilor locale, regionale și naționale, a monumentelor și clădirilor istorice, prin organizarea de evenimente culturale (ateliere/expoziții florale, spectacole, serate, expoziții, simpozioane).

Asociația își propune ca prin activitățile sale să promoveze și să crească gradul de conștientizare în rândul marelui public asupra unor valori de patrimoniu local, unor obiective istorice, mai ales din județul Bacău, asupra importanței lor culturale și economice, asupra stării de conservare; să reactiveze aceste obiective, prin integrarea lor într-un circuit cultural activ. 

Tot în acest scop Asociația desfășoară programe educative speciale, adresate copiilor și adolescenților, în vederea promovării în rândul acestora a valorilor autentice și bunului gust.

Scurtă descriere a domeniilor de activitate

  • Promovarea în plan cultural-artistic a valorilor locale, regionale și naționale, a monumentelor și clădirilor istorice, prin organizarea de evenimente culturale (ateliere/expoziții florale, spectacole, serate, expoziții, simpozioane).

  • Organizarea de ateliere și tabere de creație, în scopul inițierii participanților în arta decorațiunilor și aranjamentelor florale.

  • Organizarea, în cadrul spectacolelor, concertelor și seratelor de înaltă ținută artistică, de expoziții florale, aranjamente și decorațiuni, în scopul promovării în rândul publicului a bunului gust și dragostei pentru frumos.

Ateliere florale și Evenimente

în locuri de poveste și diferite tematici

Povestea Asociaţiei

"Simfonia Florilor"

Povestea brandului

"Rendez-vous cu flori"